0
Domaći fudbal

Nikolić za HotSport: Cilj – titula! Đurić mu poželeo dobrodošlicu u pakao (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.13 u 20:47
Nikolic i Djuric
FOTO: STARSPORT

 

Novi trener Partizana Marko Nikolić rekao je na promociji u Humskoj da je svestan da ga čeka ogroman posao i da će osvajanje titule biti teže nego ikada. 

Nikolić je potpisao ugovor na šest meseci sa opcijom da ga produži na još dve godine. Igrači Partizana će rad sa novim trenerom početi 13. januara kada startuju pripreme za nastavak sezone.

“Svakako mi je izuzetna čast što sam dobio priliku da vodim Partizan. Ovo je veliki izazov za mene, ali i za celu ekipu. Narednih šest meseci imamo borbu samo u jednom takmičenju, a to je domaći šampionat. Zimske pripreme su pred nama, trudićemo sa da što bolje obavimo posao, jer i ove sezone cilj Partizana je odbrana titule. Iskreno, sa nestrpljenjem čekam početak priprema i ne mogu da dočekam da ovaj izazov počne“, rekao je Nikolić za HotSport.

Predsednik Dragan Đurić potvrdio je da dosadašnji trener Vuk Rašović nije dobio otkaz, već da je samo razrešen dužnosti šefa struke i da može da bira poziciju u klubu.

“Imam moralnu obavezu i želju da kažem nešto o Vuku Rašoviću. Prošao je sve faze od igrača poniklog u klubu do stvaranja igrača za prvi tim u Teleoptiku. Došao je na klupu u teškom trenutku i osvojio titulu. Veliko hvala, nije dobio otkaz, razrešen je dužnosti šefa stručnog štaba i može da bira šta želi da radi. Slabosti je, ipak, bilo. Bio je pod velikim pritiskom, nismo bili zadovoljni nekim igrama, ispali smo iz Evrope“, rekao je Đurić, koji je potom otkrio šta je rekao novom treneru.

“Rekao sam mu da je došao u pakao. Partizan traži rezultate, ali on je vrstan trener i gde god je radio imao je to“, rekao je Đurić.

Prema prvim najavama, prva pojačanja Partizana mogla bi da dođu upravo iz Nikolićevog prethodnog kluba Vojvodine, a u pitanju su Miroslav Vulićević i Branislav Trajković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter