0
AdmiralBet ABA Liga

Martič: Pobeda za samopouzdanje

Objavljeno: 16.12.13 u 10:48

Trener košarkaša MZT Skoplja Zoran Martič rekao je da je oduševljen pobedom protiv Crvene zvezde sa 65:58 u 12. kolu Jadranske lige.

CRO, Zakljucni turnir lige NLB, polfinale: KK Cibona Zagreb vs KK Union Olimpija

„Znali smo da ćemo igrati protiv jakog protivnika. Apsolutno sam zadovoljan odbranom. Nadam se da će ovaj trijumf doneti samopouzdanje i da ćemo igrati sve bolje i bolje u narednim utakmicama“, rekao je Martič.

On je pobedu nad Zvezdom posvetio navijačima skopske ekipe.

„Skoplje nije veliki grad kao Beograd, MZT nema tradiciju kao Partizan ili Crvena zvezda, ali se pokazalo da je klub na istom nivou i da su naši navijači jednako dobri, možda čak i bolji od srpskih“, naveo je slovenački stručnjak.

Martič je kazao da je zadovoljan kako je odigrao novi košarkaš MZT-a, nekadašnji igrač Zvezde i Partizana Ivan Marinković.

„Zadovoljan sam nivoom košarke Marinkovića, on se pokazao u dobrom svetlu, iako znam da može još bolje. Možda će biti oscilacija, još je mlad, ali pokazaće kvalitet“, kazao je Martič.

Kapiten MZT-a Todor Gečevski ocenio je da je njegova ekipa zasluženo došla do pobede.

„Crvena zvezda na papiru možda jeste bolji tim od nas, ušli smo u duel posle serije loših rezultata, ali smo verovali u svoj kvalitet. Žrtvovali smo se, borili za svaku loptu 40 minuta i zasluženo pobedili“, istakao je Gečevski.

MZT posle 12 utakmica ima skor 5/7 i osmi je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Zvezda lider sa devet pobeda i tri poraza.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter