0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Rambo ne želi u fotelju predsednika FSS

Objavljeno: 15.12.13 u 12:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle odluke Dejana Stankovića da se ne upušta u trku za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije javnost je ponovo krenula da licitira ko bi mogao da bude naslednik Tomislava Karadžića pa se između ostalih na tom spisku pojavilo i ime Dejana Ramba Petkovića.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i najbolji stranac koji je ikada igrao u brazilskom šampionatu tvrdi u izjavi za Kurir da mu ne pada na pamet da se prihvati takvog posla.

„Hvala svima koji bi meni poverili rukovođenje Savezom.  Fudbal me je naučio da ne dajem definitivne odgovore jer nikad ne znaš šta će ti se u određenom trenutku učiniti primamljivim, ali živim u Brazilu i trenutno želim tu da radim kao sportski direktor jednog kluba“ – obajsnio je Rambo šta mu je primarni cilj u narednom periodu.

Potom je Petković i izneo razlog zbog kojih se ne bi vratio u srpski fudbal.

„Zato što u srpskom fudbalu vlada besparica, tržište je skučeno, a očekivanja su ogromna. Ne postoji vreme i strpljenje za planski rad, a čini mi se da se i mnogo greši u procesu školovanja igrača. Takođe, mislim da se i funkcija sportskog direktora ne vrednuje koliko bi trebalo.“

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter