0
Domaći fudbal

Počinje ‘vrteška’ na Marakani

Objavljeno: 15.12.13 u 12:42

marakana1

Odmah po okončanju jesenjeg dela sezone u Jelen Superligi krenulo se sa nagađanjima ko bi mogao da dođe, a ko da ode iz Crvene zvezde. Kao po običaju prvi kojeg su mediji povezali sa crveno-belima je Aleksandar Luković.

Fudbaler Zenita bi zaista mogao da dođe na šestomesečnu pozajmicu pošto u ruskom timu praktično ne zaigrava, ali bi morale da se poklope sve kockice odnosno da klub iz Sankt Peterburga preuzme veći deo njegove palte. Pored Lukovića za mesto štopera, koje se pokazalo kao najslabija karika u timu sa Marakane, konkurišu brojni fudbaleri.

Ponov je aktuelan Jagoš Vuković, kojeg je predsednik Dragan Džajić želeo i prošlog leta, zatim tu je njegov saigrač iz Vojvodine Branislav Trajković, potom još trojica bivših Zvezdaša Nikola Vujadinović, Ognjen Vranješ i Vujadin Savić, a spominju se i mladi reprezentativci Uroš Vitas i Nemanja Lakić-Pešić, kao i iskusni crnogorski reprezentativac Miodrag Džudović.

Što se tiče odlaska na izlaznim vratima su Filip Kasalica, koji sve češće pokazuje nezadovoljstvo svojim statusom u timu, kao i golman Boban Bajković. Međutim, i jedan i drugi mogu da idu iz kluba jedino ukoliko zainteresovani za njihove usluge plate određeno obeštećenje. Za špica ono iznosi 700.000 evra, dok je višegodišnji golman crveno-belih procenjen na 300.000 evra. Ukoliko za njih stignu ponude klub bi mogli da napuste i Novak Martinović i Jovan Krneta pošto trener Stojanović nije zadovoljan njihovim izdanjima, dok će nekoliko mlađih igrača završiti na pozajmici.

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter