0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Đorđević se dogovorio i sa Đilasom, uskoro promocija

Objavljeno: 15.12.13 u 12:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako saznaje dnevni list Blic čelnici Košarkaškog saveza Srbije odnosno predsednik Dragan Đilas i njegovi saradnici postigli su konačan dogovor sa Aleksandrom Đorđevićem da proslavljeni reprezentativac preuzme klupu seniorske reprezentacije Srbije.

Podsećamo da je načelno već bilo sve dogovoreno između potpredsednika Saveza Dejana Bodiroge i Aleksandra Đorđevića i da je samo preostalo da se utanače finansijski detalji ugovora koji bi trebalo da važi do 2016. godine.

Đorđević će tako na klupi „orlova“ nalsediti svog nekadašnjeg trenera Dušana Ivkovića, koji se posle Evropskog prvenstva u Sloveniji povukao sa selektorskog mesta.

Pored novog selektora KSS bi trebalo uskoro da formira i Stručni savet u kojem bi se našli Božidar Maljković, Svetislav Pešić, Ranko Žeravica, Željko Obradović, Dragan Kapičić, Goran Grbović i Dejan Bodiroga.

hotsport.rs/blic.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter