0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Visoka nestranačka ličnost sumnja u regularnost pobede nad Fenerom

Objavljeno: 14.12.13 u 19:23
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košrakša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegov tim mora da bude koncentrisan ukoliko želi pobedu protiv podgoričke Budućnosti. Pored toga, on se osvrnuo i na pobedu u Istanbulu otkrivši da jedna “visoka nestranačka ličnost sumnja u regularnost pobede nad Fenerom“.

Nakon pobede nad Fenerbahčeom, Partizan se okreće obavezama u ABA ligi, a sledeći rival je Budućnost sa kojom se crno-beli sastaju u nedelju u 19.00.

“Objektivno sa ovim fondom igrača imamo problema da nastupamo paralelno u dva kvalitetna takmičenja u Evroligi i ABA ligi. To govorim pogotovu posle povreda, pre svega Vestermana, gde smo mi našli načina da napravimo reorganizaciju i da pronađemo mehanizme da se to kompenzuje kada je u pitanju jedan, dva meča. Međutim sigurno da na duže staze, manjak jednog igrača u rotaciji, koja je i onako bila kratka, je nešto što se dobro oseća. Imamo iskustvo iz Solnoka, u koji smo otišli posle veoma dobre utakmice i glamurozne pobede protiv Budiveljnik, pa smo od mađarskaog tima izgubili meč. Zbog toga što smo produžili eho te pobede, ekipa se bila potrošila, kako fizički tako i emotivno. U tom kontekstu teško je bilo pronaći adekvatnu energiju za igru protiv jednog protivnika koji je maksimalno motivisan kada igra protiv Partizana. Partizan je sigurno jači, međutim ta snaga dolazi do izražaja u rezulatu samo ukoliko je motivacija u tom susretu jednaka“, rekao je Vujošević i dodao:

“Čeka nas težak meč. Budućnost zna da smo potrošeni i umorni i igraće i na tu kartu. Pozivam publiku da nam pomogne da budemo dovoljno jaki, jer smo već potrošili bonus iznenadnih poraza u Jadranskoj ligi. Ako rezultat pruži priliku, u šta ne verujem, moći ću da razmišljam o odmaranju nekih igrača. U sportu je jedina ispravna odluka da razmišljamo samo o sledećem meču“, istakao je Vujošević.

Vujošević se za kraj osvrnuo i na prethodni duel sa Fenerbahčeom, i poručio da je „jedna visoka nestranačka ličnost pozvala visokog menadžera Željka Obradovića“ da pita da li su namestili meč u Istanbulu. Na pitanje ko je ta „visoka nestranačka ličnost“, Vujošević je odgovorio:

“Reći ću vam kad ostarite“.

Ulaznice za susret Partizan NIS – Budućnost biće u prodaji na dan utakmice od 16 časova do početka meča na blagajni hale Pionir, po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter