0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Odakle Zvezdi 100 000 evra za Novaka?!

Objavljeno: 14.12.13 u 15:11
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana, Duško Vujošević, otkrio je šta je zapelo kada je u pitanju transfer Jovana Novaka iz Vršca.

Vujošević je otkrio da se borba za angažovanje talentovanog plejmejkera nastavlja, pošto se u celu priču uključila i Crvena zvezda sa znatno boljom ponudom od crno-belih. Trener Partizana je još jednom javno upitao da li je normalno da njegov klub bude u toliko lošijoj finansijskoj situaciji od najvećeg rivala, uprkos neuporedivo boljim rezultatima.

Na tu temu je na današnjoj konferenciji za novinare otkriveno da je Partizan spreman za Novaka da plati 35 000 evra plus 25% od budućeg transfera, dok se Zvezda uključila sa ponudom od 100 000 evra.

“Da li je taj neko napravio novac tako što je proizvodio igrače, pa ih prodavao? Da li je to pitanje sposobnosti, ili pitanje nečije nesposobnost?“, upitao je Vujošević.

Ipak, ako su ove ponude već na stolu Vrščana, trebalo bi očekivati već narednih dana da situacija oko Novaka bude poznata.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter