0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović: Jedinu grešku napravio sam u derbiju

Objavljeno: 14.12.13 u 21:45
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vuk Rašović od ponedeljka će i zvanično napustiti klupu Partizana, a neposredno pred odlazak otkrio je da se jedino kaje zbog izostavljanja Saše Ilića u startnoj postavi u derbiju protiv Crvene zvezde.

Ono što se Rašoviću možda i najviše zamera je činjenica da je na stadionu Crvene zvezde izgubio derbi nakon potpuno bezopasne igre. On priznaje da je na toj utakmici napravio jednu grešku, ali da je zadovoljan osvajanjem jesenje titule.

“Da mi je neko pre početka sezone ponudio da izgubimo derbi, a da epilog bude ovakav kakav je bio na kraju, prihvatio bih bez problema. Jedino zameram sebi što Saša Ilić nije igrao derbi od početka, jer je ideja bila da donese prevagu u nastavku. Autogol je odveo utakmicu u drugom smeru“, istakao je Rašović.

Partizan je sa Rašovićem ostao bez plasmana u grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja, eliminisan je u četvrtfinalu nacionalnog Kupa, a u domaćem šampionatu na polusezoni ima prednost od jednog boda u odnosu na Zvezdu.

“Svakako da je moglo bolje, jer uvek može i mora bolje. Shodno uslovima koje smo imali smatram da smo uradili dosta toga dobrog. Moja prva želja tokom leta je bila da zadržimo određene igrače, ne toliko da se pojačamo, ali ona nije bila uslišena. Pritom bi trebalo imati u vidu da u ekipi ima mnogo mladih igrača koji nisu navikli na kritike i zvižduke. Potreban je period da ti momci očvrsnu“, istakao je Rašović.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter