0
Evropske lige

Novi kiks Reala, Ramos ponovo isključen (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.13 u 18:00

U veoma zanimljivom susretu fudbaleri Osasune i Real Madrida su odigrali nerešeno 2:2 (2:1). Madriđani su još jednom razočarali svoje navijače bledom partijom, naročito kapiten Serhio Ramos, koji je zaradio 18. crveni karton u svojoj karijeri.

Fudbaleri Osasune odlično su otvorili utakmicu i golovima Oriola Riere u 16. i 38. minutu stigli do velike prednosti od 2:0.

https://www.youtube.com/watch?v=edUaCm0_hzg

https://www.youtube.com/watch?v=XO1W8qidIGo

Činilo se da su domaći još korak bliže pobedi kada je Serhio Ramos u 44. minutu dobio drugi žuti, tj crveni karton, zbog udaranja laktom protivničkog igrača. Međutim, samo minut kasnije Isko postiže efektan pogodak i smanjuje rezultat na 2:1, samim tim vraća nadu Madriđanima u povoljniji ishod.

U nastavku utakmice viđena je potpuna dominacija Osasune, dok su fudbaleri Reala po ko zna koji put ove sezone delovali kao razbijena vojska. Međutim, domaći nisu uspeli da materijalizuju svoju dobru igru, da iskoriste prednost igrača više i da reše meč u svoju korist. U 79. minutu Gato Silva dobija drugi žuti karton zbog preoštrog starta, pa su snage na terenu ponovo izjednačene, a gosti iz Madrida dodatno osokoljeni da mogu do povoljnijeg rezultata. I bili su u pravu, pošto su već u sledećem napadu preko Pepea stigli do izjednačenja 2:2.

https://www.youtube.com/watch?v=oTaRCzp2gPo

Do kraja susreta viđena je totalna ofanziva Reala, Osasuna se svim silama branila i na kraju uspela da sačuva jedan bod.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter