0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković: Napunimo i Arenu! Lekić: Bićemo prave (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.13 u 20:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da je Južna Koreja neugodan protivnik, ali se nada da će uz prepunu Arenu proći u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

“Južna Koreja jeste težak rival, ali se spremamo za tu utakmicu i siguran sam da će devojke dati sve od sebe. Najbitnije je da su igračice sveže i da nema povreda i da mogu da računam na svih 16 devojaka. Verujem da ćemo imati veliku podršku navijača, kao što smo imali u Nišu“, rekao je Bošković i dodao:

„Došli smo u petak uveče iz Niša i imali smo priliku da se malo odmorimo, večeras (subota) ćemo u Beogradskoj areni imati trening da osetimo prostor i samu dvoranu“, dodao je on.

Kapiten reprezentacije Andrea Lekić rekla je da ekipa još ima mesta za napredak u igri.

“Posle prve faze mogu da kažem da naša igra ima prostora za napredak i verujem da ćemo se protiv Koreje pokazati u najboljem svetlu. Sigurna sam da će ljudi znati da cene našu dosadašnju igru i da će doći da nas podrže i da ćemo bez obzira na krajnji ishod pružiti dobru igru“, rekla je Lekićeva.

Reprezentativka Srbije Marija Lojpur kazala je da je zadovoljna učnkom selekcije u prvoj fazi takmičenja i dodala da su Južnokorejke „neugodan protivnik“.

“Više smo nego zadovoljne posle prve faze, pogotovo igrama protiv Kine, Alžira i Japana. Naravno pred nama je utakmica sa Južnom Korejom, koja je po stilu i tehnici kombinacija Kine i Japana. Niko od nas nije očekivao baš ovog protivnika, koji jeste neugodan, ali spremne smo za meč i daćemo sve od sebe“.

Rukometna reprezentacija Srbije će se u ponedeljak od 20.45 u Beogradskoj areni sastati sa Južnom Korejom u osmini finala Svetskog prvenstva. Karte za ovaj susret koštaju samo 200 dinara.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter