0
Domaći fudbal

Vasiliću će kasniti proleće

Objavljeno: 13.12.13 u 11:59

4fc4cfd63756djsl

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije imala je prilično posla na poslednjoj sednici, ali je donela samo jednu konkretnu odluku.

Fudbaler užičke Slobode Jovica Vasilić je kažnjen sa četiri meča neigranja zbog crvenog kartona dobijenog na četvrtfinalnoj utakmici kupa protiv OFK Beograda kada je u leđa šutnuo jednog protivničkog igrača dok je ovaj ležao na zemlji.

Istovremeno su pokrenuti disciplinski postupci protiv Milenka Marjanovića, predsednika kragujevačkog Radničkog i Fudbalskog kluba Novi Pazar.

Pazarce očekuje kazna zbog loše organizacije meča protiv niškog Radničkog u 15. kolu Jelen Superlige kada je pomoćni sudija Srđan Kaurin pogođen u glavu grudvom upućenom sa tribine.

Marjanović će najverovatnije biti sankcionisan zbog toga što je ulazio u restriktivni prostor tokom meča protiv Jagodine, kao i zbog toga što je nagovarao igrače da napuste teren, verovatno nezadovoljan suđenjem na toj utakmici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter