0
Evropske lige

UEFA razdelila timove u dva šešira pred žreb za eliminacije u Ligi Evrope

Objavljeno: 13.12.13 u 16:15

liga-evrope

Nakon sinoćnjih utakmica poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope poznati su svi učesnici šesnaestine finala za koju će žreb biti obavljen u ponedeljak od 13 časova u sedištu UEFA u Nionu.

32 ekipe, osam trećeplasiranih iz Lige šampiona i 24 tima koji su osvojili prva dva mesta u 12 grupa Lige Evrope podeljene su u dva šešira.

U prvom šeširu prilikom žreba nalaze se Valensija, Ludogorec, Salcburg, Rubin, Fiorentina, Ajntraht Frankfurt, Genk, Sevilja, Olimpik Lion, Trabzon, Totenhem, AZ Alkmar, Napoli, Benfika, Šahtjor i Bazel, dok su u drugom Svonsi, Černomorec, Esbjerg, Maribor, Dnjepar, Makabi Tel Aviv, Dinamo Kijev, Slovan Liberec, Betis, Lacio, Anži, PAOK, Ajaks, Juventus, Porto i Viktorija Plzenj.

U 1/16 finala neće moći međusobno da se sastanu timovi koji su igrali u istoj grupi u Ligi Evrope, kao ni ekipe iz iste države. Prve utakmice su na programu 20. febrara, a revanši će biti odigrani nedelju dana kasnije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter