0
Tenis

Troicki ne ide na Floridu

Objavljeno: 13.12.13 u 11:30

troicki2

Pre dva dana se pojavila informacija da će se Viktor Troicki spremati za povratak na teren u akademiji Nika Bolitijerija na Floridi, međutim srpski teniser je u saopštenju dostavljenom mediji demantovao tu vest.

„To je u potpunoj suprotnosti sa mojim planovima kao i planovima mog stručnog tima na čelu sa trenerom Džekom Riderom. Džek i Nik Bolitijeri su dobri prijatelji i tačno je da mi je poziv upućen, na čemu smo im se ljubazno zahvalili. Isto tako, tačno je da ponudu, kao ni bilo koji drugi vid saradnje sa njihovom akademijom nismo prihvatili“ – piše u saopštenju.

Nakon što mu je suspenzija zbog neodazivanju doping kontroli smanjena sa 18 na 12 meseci Troicki će na teren moći da se vrati u julu.

„Što se mojih daljih planova tiče, pripreme za povratak sredinom jula 2014. godine obaviću u Beogradu i Monaku“ – objasnio je Troicki.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter