0
Evropske lige

Pelegrini priznao grešku

Objavljeno: 13.12.13 u 17:17

pelegrini-manuel

Mančester Sitiju je bio dovoljan samo još jedan postignuti pogodak u duelu sa Bajernom u Minhenu, umeču 6. kola, kako bi došao do prvog mesta u svojoj grupi Lige šampiona, što očigledno nije znao menadžer „građana“ Manuel Pelegrini.

Naime, Urugvajac je posle utakmice u izjavi na konferenciji za medije rekao da bi uveo u igru Serhija Aguera da je njegov tim postigao četvrti pogodak što je bio jasan znak za novinare da je Pelegrini „napravio grešku u koracima“ odnosno da nije najbolje izračunao.

Izvinjenje koje je stiglo danas od strane menadžera Mančester Sitija potvrdilo je pretpostavku novinara.

„Priznajem da sam pogrešio, ali me zbog toga ne grize savest jer smo i bez Aguera pokušavali da postignemo četvrti pogodak. Bajern je već na početku postigoa prvi gol pa mi je u glavi bilo da nam nije dovoljno da pobedimo 3:1 zbog lošije gol razlike, pa me je to navelo da nam je potrebna pobeda od tri gola razlike“ – rekao je Pelegrini.

S obzirom da je Bajern trijumfovao u Minhenu 3:1, Sitiju bi pobeda od 4:2 zbog većeg broja datih golova u gostima donela prvo mesto u grupi i lakšeg protivnika u osmini finala Lige šampiona, pošto oba tima imaju isti broj bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter