0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Obradović: Partizan nas dobio zahvaljujući svom velikom srcu!

Objavljeno: 13.12.13 u 00:28
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener turskog kluba Željko Obradović istakao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali da je Partizan pobedio Fenerbahče svojim velikim srcem i borbenošću.

“Moram da čestitam Partizanu. Igrali su srčano i dobili meč. Mi smo otpočeli utakmicu vrlo loše, primili smo 30 poena u uvodnoj četvrtini. Naš rival je tada radio neke stvari jako dobro, čak i kada smo mi bili dobri u odbrani. Ali, i kada smo došli u šansu da pobedimo, srce je vodilo Partizan u tom njihovom otporu našim naletima. Imali smo šansu za pobedu, ali se Partizan veoma hrabro borio, a ta hrabrost je na kraju prevagnula“, istakao je Obradović, koji nema šta da zameri svojoj ekipi.

“Nemam šta da im zamerim, zadovoljan sam kako su se borili. Zadovoljan sam i našom publikom, kojoj sam zahvalan na velikoj podršci. Okružuju nas dobri i loši dani, a mi ćemo dati sve od sebe da u poslednjem kolu pobedom nad Nanterom zakoračimo ka Top 16 fazi na pravi način“, zaključio je trener Fenerbahčea Željko Obradović.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter