0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Musli: Ne zavisi sve od nas

Objavljeno: 13.12.13 u 12:26
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dejan Musli je jedan od šestorice košarkaša Partizana koji se u pobedi protiv Fenerbahčea u meču 9. kola evroligaške grupe A upisao u listu strelaca.

Reprezentativni centar je posle meča istakao da je zabeležen vrlo važan trijumf, ali i da još uvek nije obezbeđen plasman u Top 16 fazu odnosno da je i dalje sve u rukama Nantera.

“Svakako jako bitna pobeda za nas protiv ovakve ekipe kao što je Fenerbahče. Od samog starta smo ušli jako u utakmicu, otvorili dobro meč. Posle toga smo imali mali pad u igri, ali smo se brzo vratili i bili u egalu sa tako jakim protivnikom i uspeli da privedemo meč kraju u našu korist. Sada ne zavisi toliko toga samo od nas, čekamo rezultat utakmice koju igra Nanter, a iskreno se nadam da ćemo proći u drugu fazu, u Top 16 Evrolige” – rekao je mladi centar Partizana.

Podsećamo da Partizan trenutno ima isto pobeda koliko i Nanter uz bolji međusobni odnos pa će se plasirati u narednu fazu Evrolige ukoliko uspe da zadrži takav odnos. Tačnije, potrebno je da Francuzi ne trijumfuju u oba svoja preostala meča, ili da trijufuje u jednom uz pobedu crno-belih protiv CSKA.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter