0
Košarka

Klipersi pali u Bruklinu, sjajni Oldridž u pobedi Portlanda (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.13 u 08:58

Dve utakmice odigrane su u noći između četvrtka i petka u NBA ligi, Netsi su bili bolji od Klipersa, dok Blejzersi pobedili Rokitse.

Los Angeles Clippers v Brooklyn Nets

Do treće uzastoipne pobede, prvi put u sezoni, Bruklin Nesti stigli su na svom parketu protiv Los Anđeles Klipersa, a rezultat je glasio 102:93.

POčetak utakmice pripao je gostima koji su imali i +13 (23:10), da bi onda usledio potpuni preokret nakon koga je Bruklin na poluvreme otišao sa +12!

po 21 poen za Netse postigli su Džo Džonson i Andrej Bleč, Bruk Lopez kojii je zbog povrede skočnog zglob morao ranije da završi utakmicu ubacio je 16 poena, dok je Deron Vilijams postigao 15.

Kris pol bio je najefikasinij pojedina Klipersa sa 20 poena, dok je Blejk Grifin imao dabl dabl od 12 poena i 11 uhvaćenih lopti.

Odlična utakmica odigrana je u Portlandu gde su Trejlblezersi pobedili Hjuston Rokitse sa 111:104.

Od prvog do poslednjeg minuta utamica je bila poptuno neizvesna i obe ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali su Blejzersi na kraju najviše zahvaljujući sjajno raspoloženom Lamarkusu Oldridžu ali i momcima sa klupe ostvarili trijumf.

Odlridž koji je na početku utakmice šutirao iz igre 1-7, meč je završio sa sa 31 poenom i čak 25 skokova što mu je rekord u dosadašnjoj karijeri. Vesli Metjuz dodao je 18 poena uz 10 skokova, a Robin Lopez postigao je 16.

Za nijansu lošiji učinak od Oldridža imao je kod Rokitsa Dvajt Hauard. Popularni Supermen je utakmicu završio sa 32 poena i 17 skokova, a nabliži pratilac bio mu je Džejsm Harden sa 25 poena i sedam asistencija.

Rezultati:
Bruklin – LA Klipers 102:93
Portland – Hjuston 111:104

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter