1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić: Samo je pitanje je dana kada će Karadžić otići

Objavljeno: 13.12.13 u 10:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Još uvek aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić u četvrtak je iziritiran postupcima pojedinaca izjavio da bi mogao da promeni odluku i da nastavi da vodi srpski fudbal. Međutim, predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić kaže da od toga neće biti ništa.

„Karadžić će sigurno otići, sad da li će se to desiti za 20 ili mesec dana, to ne znam. Ono što je sigurno je da prolećni deo prvenstva neće početi sa njim na čelu FSS“ – rekao je Džajić u izjavi za Žurnal.

Prvi čovek kluba sa Marakane tvrdi da će naš najtrofejniji klub imati svoje mišljenje i po pitanju novog selektora i po pitanju predsednika Saveza.

„Tokom sezone smo jasno pokazivali svoje nezadovoljstvo radom FSS, a i dalje insistiramo na promenama. Sada je na potezu Savez, konkretno Tomislav Karadžić. Pratićemo šta se dešava i trebalo bi da pričamo sa vodećim ljudima u FSS. Sviđalo se to nekome ili ne, imaćemo stav i oko novog predsednika i oko novog selektora“ – jasan je Džajić koji je dodao i da nije iznenađen odlukom Dejana Stankovića da odustane od kandidature za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije pošto mu prema njegovom mišljenju nedostaje funkcionalno iskustvo.

hotsport.rs/zurnal.rs

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter