1
Američki fudbal

Čardžersi iznenadili Bronkose

Objavljeno: 13.12.13 u 09:57

U prvoj utakmici 15. NFL vikenda San Dijego Čarždersi napravili su iznenađenje i na Majl Haju u Denveru pobedili favorizovane Bronkose 27:20.

rivers

Utakmica koja Čardžersima (7-7) ništa nije značila, jer su realno ostali bez šansi za plej of, pokazala je po ko zna koji put takmičarski duh američkog fudbala.

Sa druge strane Bronkosi imaju obezbeđen plej of ali ne i prvo mesto u diviziji i trijumfom su mogli da sačuvaju prednost nad Kanzas Siti Čifsima (10-3) ali ovako će Čifsi u nedelju eventualnom pobedom nad Rejdersima ući imati isti skor sa Bronkosima (11-3).

Čini se da je Čardžersima sve u napadu sve polazilo za rukom. Dva tačdauna hvatenjem imao je vajd risiver Kinan alen čija su to ujedno bila i jedina dva hvatanja na meču.

Raning bek Rajan Metjuz istrčao je za 127 jardi ali iz ukupno 27 nošenja i upsiao je jedan tačdaun. Ipak najzanimljiviji je učina kvotebreka Filipa Riversa. On je umao 20 pokušaja dodavanja, od toga 12 kompletiranih za svega 166 jardi, ali i dva tačdauna upućena Alenu.

Sa druge strane Pejton Mening je bio ispod svog proseka, sa 21 kopletiranim pasom od 41 pokušaja za 289 jardi, dva tačdaun dodavanja i jedan intersepš. U mestu su ostali raning bekovi Bronkosa. Kišon Moreno je prešao svega 19 jardi, dok je Monte Bole imao negativan učinak od -1.

Rezultati:

Denver – San Dijego 20:27
Nedelja:
Atlanta – Vašington
klivlend – Čikago
Indijanapolis – Hjuston
Džeksonvil – Bafalo
Majami – Nju Ingland
Minesota – Filadelfija
Njurjok Džajants- Sijetl
Karolina – Njujork Džets
Ouklend – Kanzas Siti
Dalas – Grin Bej
Sent Luis – Nju Orleans
Tenesi – Arizona
Sinsinati – Pitsburg
Utorak:
Detroit – Baltimor

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter