0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Saša Ilić: Neću u fotelju, hoću da igram i sledeće sezone!

Objavljeno: 12.12.13 u 18:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten crno-belih Saša Ilić izjavio je da ne razmišlja o direktorskoj fotelji Partizana i da planira da igra i naredne sezone ukoliko to bude u interesu kluba.

Iako Ranko Stojić planira da ga uvede u posao sportskog direktora, Ilić još uvek ne želi da kači kopačke o klin.

“Fudbal je nešto što najviše volim uz porodicu i trudim se da mu budem maksimalno posvećen. Srećom povrede me zaobilaze i u ovim godinama, pa ukoliko ostane tako mogao bih da nastavim i posle juna. Naravno u slučaju da se poklope interes Partizana sa mojim planovima“, rekao je Ilić i dodao da vrlo dobro zna šta znači uloga sportskog direktora.

“Toliko dugo sam u klubu da vrlo dobro znam da su igračka karijera i funkcija dve potpuno različite stvari. Ne bih komentarisao to što je Stojić rekao ili bilo koje najave vezane za neku od funkcija u Partizanu. Igrač sam i samo na taj način trenutno razmišljam. Da vidimo šta i koliko možemo da popravimo, da izgledamo bolje na terenu kako bi se u junu radovali novoj šampionskoj tituli“, istakao je Ilić.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter