0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ko je trener, sportski direktor i predsednik Partizana?

Objavljeno: 12.12.13 u 10:34

Zamršena situacija u Partizanu. Tako bi se u najkraćem moglo opisati ono što se u Humskoj događa od momenta kada je završen jesenji deo prvenstva.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ulje na vatru dolio je i odlazaka Marka Nikolića sa klupe Vojvodine, pa ovog mladog i nedokazanog stručnjaka svi vide na klupi crno – belih. To je sasvim u redu, međutim važećeg šefa struke Vuka Rašovića još niko nije smenio, niti je sa njim sporazumno raskinut ugovor.

Rašović je stoga juče vodio po planu trening u Zemunelu međutim ekipa je bila u okrnjenom sastavu, dok je današnji trening otkazan odnosno tim je poslat na prevremeni odmor.

Na tu celu priču oko trenera konfuziju dodatno pojačava činjenica da predsednik Dragan Đurić nije u Beogradu, te i da se Sportski direktor Albert Nađ usprotivio ulasku menadžera Ranka Stojića u klub.

Sve u svemu iz Humske još uvek nema zvaničnih informacija promenama u strukturama kluba, pa tako ni o eventualnom dolasku Dejana Bodiroge na mesto predsednika, o čemu se govorilo prethodne sedmice.

Očigledno da je po sredi merenje snage te da se vrše poslednje kalkulacije pre nego što očigledno polarizovana struktura unutar Partizana krene u borbu za kontrolu kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter