FOTO: Starsport
in , ,

Džajić: Ne mogu da prežalim eliminaciju iz Kupa

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da ‘crveno-beli’ ne moraju da budu prvaci Srbije, ali da njega zanima samo titula.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U intervjuu za “Politiku” Džajić je ocenio da letos nije bilo realno da se nešto više učini na evropskoj sceni, a naglasio je da ne može da prežali eliminaciju u Kupu.

“Zvezda ne mora da bude prva, ali mene zanima samo titula. To je naša obaveza prema Crvenoj zvezdi”, rekao je, između ostalog, Džajić.

Trofejni srpski klub letos je ispao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a Džajić smatra da Crvena zvezda, s obzirom na situaciju u kojoj se tada nalazila, nije mogla više da uradi.

“Možda smo mogli da prođemo i Černomorec, ali nismo mogli ni da pomišljamo na nešto ozbiljnije u Evropi. Počeli smo pripreme bez trenera, nismo imali igrače… Zato smo morali da ih kupujemo do poslednjeg dana prelaznog roka. Takmičarska sezona je počela i nije bilo vremena da se tim uigra”, podsetio je legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Džajić je istakao da mu je teško palo što klub drugo proleće zaredom neće igrati u nacionalnom Kupu.

“To ne mogu da prežalim. Ispali smo zato što su igrači koji su tražili raskid ugovora stvorili lošu atmosferu u ekipi. Zbog toga sam kivan na njih. Ne zanima me ko ih je savetovao da to urade baš u tom trenutku. Oni su punoletni i znaju šta to znači”, rekao je Džajić.

Prvi čovek crveno-belih dodao je da ekipa mora da ima dobre pripreme za prolećni deo sezone, da se, kako je istakao, “ne borimo za prvo mesto kroz priču i reči, nego delom”.

“Na narednoj sednici Upravnog odbora trener Stojanović i sportski direktor Stojadinović podneće izveštaj o jesenjoj sezoni, pa ćemo na osnovu toga da preduzmemo određene mere. U svakom slučaju, neka pojačanja su nam neophodna”, rekao je Džajić.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Kingsi sigurni u Torontu, Hoksi demolirali Flajerse (VIDEO)

Voriorsi bolji od Mevsa, Niksi iznenadili Bulse (VIDEO)