0
Domaći fudbal

Rnić: Ne želimo da pogrešimo, Jokić možda dobije i više novca

Objavljeno: 11.12.13 u 09:32

Nakon što je iskusni defanzivac Đorđe Jokić ‘otvorio dušu’ i ukazao na nelogičnosti koje su se događale nakon što je podneo tužbu Arbitražnoj komisiji FSS kako bi raskinuo ugovor sa Vojvodinom i namirio dugovanja oglasio se jedan od prozvanih predsednik Komisije za žalbe Marjan Rnić.

ogo

On je naime istakao da je razlog zbog koga je Jokićev slučaj vraćen na prvostepenu komisiju isključivo da bi se utvrdio tačan iznos koji igraču treba da bude isplaćen

„Ne zameram igraču što je tako reagovao jer svako želi svoj novac u što kraćem roku. Da razjasnim: Jokić je dobio odmah raskid ugovora kako bi mogao da pronađe novi klub, a na novac će s razlogom morati da sačeka. Aneks ugovora sadrži brojne tačke, a posebno se ističu one pod brojem tri i četiri, koje reguliše visinu novca koje klub plaća igraču kad trenira i kad ne trenira. Posle žalbe kluba, nismo mogli da utvrdimo tačan iznos duga. Pošto mi nemamo ingerencije da preračunavamo taj iznos, predmet smo vratili Arbitražnoj komisiji, jer je njen posao da preračuna koliko tačno Vojvodina duguje igraču. Jer, kad naša komisija parafira odluku ona postaje konačna i izvršna. Zato nismo želeli da pogrešimo, jer možda Jokić dobije i više nego u prvoj odluci Arbitraže“ kazao je Rnić.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter