0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Pobeda za lakši put u Evrokupu

Objavljeno: 11.12.13 u 14:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je na konferenciji za medije uoči meča 9. kola Evrolige, koji je na programu u četvrtak od 18.45 časova, da će njegova ekipa protiv Laboral Kuće da se bori za što bolji plasman u žrebu za Evrokup, i da će meč u Kombank areni odigrati ozbiljno.

Zvezda je porazom u Atini prošle nedelje izgubila šanse da se plasira u Top 16 fazu Evrolige, dok je Laboral već obezbedio plasman, tako da eventualna pobeda u sutrašnjem meču crveno-belima može da donese nešto lakšu grupu u Evrokupu.

„Utakmica ima rezultatski značaj, jer želimo da osvojimo peto mesto u grupi, što nam omogućava bolji status u Evrokupu. Ali, i da nije tako, ozbiljno bismo se spremali za meč“ – rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda ima problema sa povredama, naročito u unutrašnjoj liniji, a Radonjić je priznao da tim nije u idealnoj formi.

„Nismo baš u idealnoj situaciji, ali uz podršku navijača želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu u Evroligi i savladamo špansku ekipu“ – kazao je trener crveno-belih.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter