0
Domaći fudbal

Problem u 40 000 evra: Zvezda gubi Daudu?

Objavljeno: 11.12.13 u 20:02

dauda

Crvena zvezda bi vrlo brzo mogla da pretrpi još jedan ozbiljan udarac kada su njeni fudbaleri u pitanju. Crveno-beli bi zbog relativno malog iznosa novca mogli da ostanu bez Abiole Daude.

Odlični napadač je jedan od igrača kojem se duguje novac na osnovu redovnih primanja, u pitanju je svota od 90 000 evra od koje bar deo mora biti uplaćen kako Zvezda ne bi ostala bez jednog od najboljih igrača.

„Situacija je jako teška i napeta. Daudi se duguje 90 000 evra, i mora biti uplaćeno bar 40 000 evra ukoliko želimo da izbegnemo arbitražu“, rekao je sportski direktor Stojadinović za „Novosti“.

Kada je Dauda u pitanju, već je stigla ponuda od turskog Genčlerbirligija, koji gleda da iskoristi tešku situaciju crveno-belih, pa ponudi iznosi relativno malih 500 000 evra obeštećenja. U narednih par dana će situacija biti jasnija, a Zvezda bi mogla da izgubi ozbiljan profit zbog 40 000 evra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter