0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ožegović: Radom do mesta u Zvezdinom špicu

Objavljeno: 11.12.13 u 16:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ova, 2013. godina, bila je vrlo turbulentna za mladog fudbalera Ognjena Ožegovića. Član Crvene zvezde je debitovao za svoj klub prošlog proleća, a jesenji deo sezone je proveo na pozajmici u Voždovcu.

Ipak, najbolji momenat u godini na izmaku za talentovanog napadača bilo je Evropsko prvenstvo za igrače mlađe od 19 godina. Srbija je tada, pod vođstvom Ljubinka Drulovića, prvog avgusta u Litvaniji, postala prvak Evrope, pobedivši Francusku sa 1:0 u finalnoj utakmici u kojoj je igrao i Ognjen Ožegović.

„Iskustvo je bilo zaista nezaboravno, teško je sve to opisati. Smatram da smo aposlutno zaslužili taj trofej zbog sjajnog rada našeg selektora i svih igrača u timu“ –  smatra Ožegović.

19-godišnji napadač je od ulaska u prvi tim Crvene zvezde pre gotovo dve godine, veći deo vremena provodio na pozajmicama u drugim klubovima. Pre Voždovca ove jeseni, prošle sezone je pola godine proveo u Banatu iz Zrenjanina. Stiče se utisak kao da talentovani centarfor još uvek nije dobio pravu šansu.

„Vredno sam radio. Još sam mlad i smatram da ima vremena za mene. Verujem i nadam se da ću u budućem periodu dobijati više prilika kako bih mogao da dokažem da sam na pravom putu. Od vrednog rada nikada nisam bežao i nikada neću ni bežati i svestan sam da je to preduslov za bilo kakav uspeh u karijeri“ – zaključio je Ožegović.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter