0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Od Radonjića zavisi dolazak Dragićevića u Zvezdu

Objavljeno: 11.12.13 u 10:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kada su čelni ljudi Crvene zvezde najavili posle povrede Luke Mitrovića da će potražiti domaćeg igrača koji bi mogao da pokrije poziciju četiri mnogi navijači crveno-belih su se setili Tadije Dragićevića.

O eventualnom povratku nekadašnjeg kapitena i koji je glavni uslov za to u intervjuu za Novosti pričao je direktor kluba Davor Ristović.

„Najpre moram da kažem da mi je žao što se baš Luka povredio, jer je posle dugo vremena jedan mlad igrač u Zvezdi prigrabio šansu i za dva meseca postao član prve petorke i doprineo nekim važnim pobedama. Želja je da angažujemo domaćeg igrača, ali oni kalitetni igraju u evroligaškim klubovima. Čak i oni u našim teško mogu da izađu iz ugovora. Ne smemo mnogo da čekamo, moramo brzo da reagujemo jer se utakmice smenjuju kao na traci. Što se tiče Dragićevića to je pitanje za trenera Radonjića. Ako nam predoči da je to Tadija, pokušaćemo da ga angažujemo“ – kazao je Ristović.

Dragićeviću uskoro ističe kratkoročni ugovor sa Anadolu Efesom i pitanje je da li će mu turski klub ponuditi nastavak saradnje što prevashodno zavisi od povređenih igrača čije je mesto srpski košarkaš zauzeo, tako da bi u slučaju da ne produži ugovor sa klubom iz Istanbula postao slobodan igrač.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter