2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kežman: Tužio sam Jokića zbog klevete i pokušaja mita

Objavljeno: 11.12.13 u 13:21
FOTO:STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bivši sportski direktor FK Vojvodina Mateja Kežman oštro je demantovao da je pretio fudbaleru Đorđu Jokiću. Kežman tvrdi da je Jokić pokušao da ga potkupi i kaže da je podneo tužbu protiv njega.

„To su gnusne laži i klevete, zbog čega sam podneo tužbu protiv Jokića. Neću da trpim da me neko blati i da preko mog imena diže sebi cenu“ – izjavio je Kežman za Naše novine.

Kežman ispričao i svoju stranu priče.

„Kad sam došao u Vojvodinu, trener Marko Nikolić dao mi je spisak igrača na koje ne računa. Na njemu je bio i Đorđe Jokić, koji je preko predsednika i još nekih ljudi u upravi pokušavao da promeni odluku, a onda je došao i kod mene na razgovor. Imao je godišnju platu 140.000 evra, što je za naše prilike bilo nenormalno mnogo. Hteo sam da se dogovorim sa njim, predložio sam da mu isplatimo tri – četiri plate, odnosno oko 40.000 evra i da dobije čiste papire“ – tvrdi bivši član uprave Vojvodine i nastavlja:

„Jokić je to odbio, a onda mi je rekao da mu ja izvučem celu sumu, a on će to posle meni da vrati na drugi način. Nisam mogao da verujem šta čujem, izbacio sam ga iz kancelarije i od tada ga nikad više nisam video“ – zaključio je Mateja Kežman.

hotsport.rs/Naše novine

0
0

2 Komentara

  1. Dzaba ti je Kezmane da se peres-za tvoje necasne radnje Svi smo bili navijaci protiv tebe-zato smo te i sklonili iz Vose-a sad blatis…Svi te znaju ko si i sta radis!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter