0
Analize

FOTO:STARSPORT

Jojić i Živković obeležili fudbalsku jesen

Objavljeno: 11.12.13 u 09:54

Odavno je poznato da Partizan ima jednu od najboljih omladinskih škola u Evropi. Svake godine u taboru šampiona izađe neki novi Jovetić, Ljajić, Nastasić…

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ovu fudbalsku jesen u JSL obeležili su upravo dva momka iz omladinskog pogona Partizana, Miloš Jojić i Andrija Živković.

Miloš Jojić je ove sezone pružao odlične partije, jednostavno pravio je razliku na terenu. Njegova forma je u usponu od onog „šampionskog“ gola u derbiju. Od tog trenutka imali smo priliku da gledamo dominantnog Jojića. Ove sezone Jojić je postigao šest pogodaka, a u nekoliko navrata, svojim asistencijama i golovima direktno uticao na pobedu svog tima. Po prvi put i obukao dres A reprezentacije gde je postigao i gol, a dres mlade reprezentacije nosio je 15 puta.

Andrija Živković, jednostavno nešto novo u našem fudbalu. Već u prvoj utakmici za Partizan skrenuo je pažnju na sebe svojim prodorima. Lakoća fudbalskog pokreta, uživanje u igri, borbenost na terenu dovelo ga je do uzdanice tima iz Humske.

Oktobra ove godine Andrija je dobio i poziv za A tim naše zemlje, gde je i postavio novi rekord, postao je najmlađi igrač koji je nastupao za našu A reprezentaciju.

hotsport.rs/M.N.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter