0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Gasprom organizuje svoju ‘Ligu šampiona’ i zove Zvezdu?

Objavljeno: 11.12.13 u 10:58
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Poznato je da je pre dva dana na Marakani boravio ejdan od čelnika ruske kompanije „Gasprom“ Aleksandar Djukov koji je u društvu direktora NIS Kirila Kravčenka i ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina razgovarao sa rukovodstvom Crvene zvezde.

U prvi mah se činilo da su glavne teme bile brža isplata rata sponzorkog ugovora kako bi se u Zvezdi zakrpile neke rupe i eventualna pozajmica Aleksandra Lukovića iz Zenita, međutim glavni cilj posete predsednik našeg najtrofejnijeg kluba Dragan Džajić otkrio je u izjavi za Kurir.

„Zadovoljan sam sastankom sa gospodom iz Rusije, a novi sastanak zakazali smo za januar sledeće godine. Moguće je da jedna manja delegacija Crvene zvezde ode u Sankt Peterburg. Svidela mi se ideja Aleksandra Djukova da se konačno pokrene takmičenje u kojem bi igrali klubovi zemalja kroz koje protiče Južni tok“ – rekao je Džajić.

Međutim, bez obzira što je ideja vrlo zanimljiva o svemu će poslednju reč dati UEFA koja se uvek pita kada su u pitanju slična takmičenja.

„Još nije poznato hoće li to biti prvenstvo ili kup takmičenje. Važno je i mišljenje UEFA jer se oni najviše pitaju. Mada, bilo bi lepo da tokom proleća igramo sa ekipama iz Rusije, Ukrajine, Rumunije, Bugarske, Mađarske… Bio bi tu i lep nagradni fond, moglo bi i da se profitira. Lepa je zamisao, voleo bih da je što pre i realizujemo. Činjenica je da Ligu šampiona igra deset klubova koji između sebe okreću novac i igrače. Kad tako misli jedan moćni Zenit, šta onda mi da kažemo“ – objasnio je predsednik Crvene zvezde.

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter