0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Evrokup: Radnički lagano preko Neptunasa do druge faze

Objavljeno: 11.12.13 u 19:46
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši kragujevačkog Radničkog su večeras u svojoj hali „Jezero“ savladali Neptunas rezultatom 91:81 (31:20 22:16 19:17 19:28) i time obezbedili plasman u narednu fazu Evrokupa.

Radnički je odlično ušao u meč, odmah su počeli da prave značajnu razliku a u odsustvu Jarua, koji se možda neće ni vratiti u klub, nastavio je da briljira Lešić koji je samo u prvoj deonici ubacio 13 poena za domaći tim.

U drugoj deonici nastavila je da raste prednost Kragujevčana koji su zatrpavali koš gostiju, pa su na poluvreme otišli sa 17 poena prednosti na svom kontu.

Treća deonica donela je nešto ujednačeniju igru ali je Radnički uprkos tome uspeo da sačuva pa čak i uveća svoju prednost, koja je iznosila 19 poena pred poslednju četvrtinu. U završnoj četvrtini došlo je do opuštanja ali to nije moglo da ugrozi Radnički, koji je imao ogromnu prednost.

Najbolji u domaćem timu bio je pomenuti Sava Lešić sa 20 poena i 8 skokova a odličan je bio i reprezentativac Nikola Kalinić sa 17 poena, 8 skokova i 4 asistencije. Dvocifreni u domaćem timu bili su još Birčević i Marinović sa po 11 poena dok je kod gostiju Ulanovas ubacio 17 poena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter