0
Domaći fudbal

Jojić proglašen za najboljeg igrača jeseni u srpskom fudbalu

Objavljeno: 10.12.13 u 12:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Stručni žiri Jelen Superlige, sastavljen od trenera svih ekipa, izabrao je najbolje pojedince u jesenjem delu elitnog ranga srpskog fudbala.

Svi su bili složni da je vezni fudbaler Partizana, Miloš Jojić, ostavio najbolji utisak u prethodnih nekoliko meseci, pa je njemu zasluženo pripalo priznanje za najboljeg igrača jeseni u srpskom fudbalu za sezonu 2013/2014.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kao glavni razlozi za ovakvu odluku navedeni su primetan napredak u Jojićevoj igri, kao i nekoliko veoma važnih golova u najbitnijim mečevima za Partizan. U ovoj sezoni je ukupno odigrao 28 utakmica, postigao osam golova uz sedam asistencija, a u taj broj nastupa ulazi i pogodak na debiju u seniorskoj nacionalnoj selekciji Srbije, na prijateljskom meču sa Japanom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Žiri je takođe doneo odluku da za najboljeg mladog igrača u jesenjem delu Jelen Superlige proglasi Andriju Živkovića, takođe fudbalera Partizana. Najbolji trener je strateg Novog Pazara, Milan Milovanović. Sa njim na čelu Pazarci su napredovali čak osam mesta u odnosu na plasman iz prošle sezone. Novi jesen završava na deobi četvrtog mesta sa Radničkim iz Niša i Vojvodinom sa 24 poena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter