0
Domaći fudbal

Jojić: Priznanje dugujem klubu i saigračima

Objavljeno: 10.12.13 u 16:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaler Partizana, Miloš Jojić, proglašen je u izboru trenera za najboljeg igrača jesenjeg dela Jelen Superlige.

Nakon uručene nagrade, danas u hotelu „Hajat“ u Beogradu, 21-ogodišnji fudbaler je izjavio:

„Veoma mi je drago što sam dobio ovo laskavo priznanje. Želim da se zahvalim svim trenerima koji su glasali za mene. Ipak, ovo nije samo moja nagrada, ovo je nagrada fudbalskog kluba Partizan i cele omladinske škole koju sam prošao. Da nije bilo njih siguran sam da ne bi bilo ni ove nagrade. Jednostavno sam napornim radom iskočio iznad kolektiva. Međutim, ne smem da se zadovoljim i stanem. Ova nagrada će mi biti podstrek za dalje. Često govorim da uvek može bolje i da nisam zadovoljan u potpunosti svojom igrom, imam još prostora za napredak“, rekao je Jojić i zatim se osvrnuo na činjenicu da je postao i A reprezentativac ove godine:

„Posle samo godinu i po dana igranja u Partizanu dobio sam poziv da zaigram u A reprezentaciji Srbije. Bio sam standardan u mladoj selekciji i svojim partijama sam se nametnuo. Iskreno, nisam očekivao sve ovo, izdešavalo se veoma brzo. Još jednom ponavljam, sve ovo mi je dodatan motiv da radim još napornije i da napredujem, jer za to ima mesta“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter