0
Košarka

Čarobnjaci bez magije za grumenje, Kari na koti 43 (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.13 u 08:56

Šest utakmica odigrano je u noći između ponedeljka i utorka u NBA ligi, a najneizvesnije bilo je u prestonici Sjedinjenih Američkih Država gde su Denver Nagetsi pobedili Vašington Vizardse 75:74.

Denver Nuggets vs Washington Wizards

Čak dve prilike imali su Vizardsi da u poslednjih pet sekundi stignu do pobede, ali oba njihova pokušaja završena neuspešno, jednim promašajem i jednom izgubljenom loptom.

Prethodno su Nagetsi u trećoj četvrtini imali minus od 12 poena, ali su uspeli da uđu u egal završnicu u kojoj su, uprkos promašajima Keneta Farida sa linije za slobodna bacanja, ostvarili trijumf.

Vilson Čendler bio je najefikasniji kod Nagetsa sa 19 poena, a pratioga je sa poenom manje Nejt Robinson. Vizardsi su imali raspoloženog Džona Vola sa 20 poena, a Mersin Gortat postigao je 16. Bivši igrač Partizana Jan Veseli na parketu je provoeo oko 20 minuta i ubacio svega dva poena iz tri uhvaćene lopte.

Šuteri su bili zantno bolje raspoloženi na utakmici između Šarlota i Golden Stejta koju su Bobketsi dobioli sa 115:111.

Kontrolisali su Bobketsi rezultat tokom većeg dela ove utakmicea, a tek povremeno i isključivo zbog raspoloženog Stefona Karija Voriorsi su se vraćali rezultatski u utakmicu. Ipak, Karijevih čak 43 poena nije bilo dovoljno do gosti naprave preokret.

Pored njega Voriorsi imali Kleja Tomsona sa 22 poena, dok su po 14 postigli Herison Barns i Dejvid Li. U pobedničkoj ekipi Bobketsa Kemba Voker bio je sjajan sa 31 poenom, dok je Džerald Robinson postigao 24.

Rezultati:
šarlot – Golden Stejt 115:111
Filadelfija – LA Klipers 83:94
Vašington – Denever 74:75
Memfis – Orlando 94:85
Juta – Portland 94:105
Sakramento – Dalas 112:97

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter