0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković: Golman Brazila odlučila meč, stojim iza svojih odluka (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.13 u 21:40
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković smatra da je golmanka Brazila Pesoa odlučila meč koji je naša selekcija izgubila rezultatom 23:25.

“Imali smo dosta tehničkih grešaka i Brazil je imao fantastičku golmanku Pesou. Ona je odlučila utakmicu. Mnogo promašenih zicera imali smo u prvom delu. Kada smo trebali da prelomimo meč, izgubili smo tri, četiri lopte. Tražili smo igru u drugom delu, našli je, ali nismo imali završni udarac, jer je Pesoa sjajno branila. Moramo biti mnogo koncentrisaniji protiv Danske. Ne slažem se sa kolegom iz Brazila, da igramo na domaćem terenu“, naglasio je Bošković i objasnio zašto u drugom poluvremenu na terenu nije bilo Andree Lekić.

“Adrea nije povređena. Tačno je da je malo boli list, ali je bila spremna. Igrala je u prvom poluvremenu, a u drugom delu je ušla i bacila jednu pogrešnu loptu. Moja je odluka što nije igrala, pustio sam Lišćević da igra“, rekao je selektor i dodao da očekuje težak duel protiv Danske. “Biće jako teška utakmica. Mi da smo pobedili Brazil, dobili bi puno na samopouzdanju. Ovako, nismo mnogo izgubili. Ni u grupi A se ne zna ko će biti prvi, drugi… Sledi nam noć odmora i priprema za meč sa Danskom. Sledeću utakmicu reprezentacija Srbije igra u sredu, 11. decembra 2013. od 20,15 sati sa Danskom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter