0
Domaći fudbal

Zvezda dovodi reprezentativca Crne Gore? (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.13 u 12:04

dzudovic-runi

Najvažniji cilj Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka biće dovođenje makar jednog kvalitetnog i iskusnog štopera te se povodom toga u ovdašnjim medijima poslednjih dana licitira imenima pojedinih igrača.

U prvi plan su izbili fudbaler Zenita Aleksandar Luković i defanzivac Vojvodine Branislav Trajković, a prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao HotSport razmišlja se i o reprezentativcu Crne Gore Miodragu Džudoviću.

Korpulentni 34-godišnji defanzivac već sedam godina igra za Spartak iz Naljčika sa kojim mu ističe ugovor narednog leta i čija vrednost prema sajtu Transfermarket iznosti između 175 i 200 hiljada evra. Džudović je ponikao u plavskom Jezeru,a u Srbiji je igrao za OFK Beograd. Tokom internacionalne karijere je pored Spartaka branio i bolje ukrajinskog Volina iz Lucka.

Džudović je internacionalno postao poznat pre dve godine posle kvalifikacione utakmice između Crne Gore i Engleske pošto je Vejnu Runiju posle oštrog starta nad njim pretila suspenzija od više utakmica zbog čega ne bi mogao da igra na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Nekadašnji „romantičar“ je za reprezentaciju Crne Gore odigrao 25 utakmica, a stigao je da postigne i jedan gol.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter