0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

UO Partizana tokom nedelje o Rašoviću

Objavljeno: 09.12.13 u 10:48
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Izjava trenera Partizana Vuka Rašovića posle meča protiv Čukaričkog, u kojem su crno-beli overili titulu jesenjeg prvaka Jelen Superlige, da će narednih dana sve biti jasnije u vezi sa kadrovskim promenama u klubu ostala je nedorečena.

Međutim, ta rečenica bi mogla da dobije svoj epilog nakon sednice Upravnog odbora Partizana koja bi trebalo da bude održana tokom nedelje i na kojoj će biti analizirani rezultati ekipe, ali i Rašovićev rad kojim tokom polusezone nisu bili zadovoljni pojedini članovi uprave.

S druge strane Rašović je najavio da bi već danas mogao da sumira učinak svega urađenog tokom jeseni, a izvesno je da novinari neće propustiti priliku da ga pitaju u vezi eventualne smene o kojoj se priča već nekoliko nedelja.

U javnosti kao glavni kandidat za Rašovićevog nalsednika slovi Marko Nikolić, trener Vojvodine, koji je pre nekoliko dana ironično izjavio da se dvoumi pošto ima i ponudu Bajerna pa ne zna na koju će stranu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter