0
Ostali sportovi

Pobeda Kepsa u Njujorku (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.13 u 08:52

Hokejaši Vašington Kepitolsa savladali su u Mediosn Skver Gardenu ekipu Njujork Rendžersa rezultatom 4:1.

454350491_slide

Bio je to važan trijumf Kepsa u derbiju Metropoliten divizije kojim su prekinulli niz od tri uzastopna poraza od Rendžersa i što je najvažnije hokejaši Vašingtona posle tri utakmice uspeli su da savladaju golmana Henrika Lundkvista.

Nakon prve trećine koja je prošla bez golova, sve se u drugom periodu odigrali veoma brzo i Kepsi su stigli do prednosti od 2:0. Prov je u trećem minutu Džejson Kajmera matirao Lundkvista, da bi to nakon nešto manje od trideset sekundi učinio i Stiv Oleksi.

Nisu se Rendžersi do kraja drugog perioda oporavili od ovog šoka, čak šta više primili su i treći gol koji je na minut i po pre odlaska na poslednji odmor iz penala postigao Mihail Gabrovski.

POčasni gol za Rendžerse postigoa je tri minuta pre poslednjeg zvuka sirene Nejt Šmit, ali to nije bilo sve od pogodaka na ovom meču pošto je hokejaš Vašingtona Beonoa Pulijot postavio konačnih 4:1.

Rezultati:
Minesota – San Hoze 3:1
Toronto – Boston 2:5
Njujork Rendžers – Vašington 1:4
Čikago – Florida 6:2
Vankuver – Kolorado 3:1

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter