0
Košarka

FOTO: KK Radnički Kragujevac 

Muta: Najviše nas ‘buše’ menadžeri

Objavljeno: 09.12.13 u 09:46

Nije tajna da se od početka sezone Radnički iz Kragujevca finansijski muči. Trener Miroslav Nikolić više puta je upozoravao na loše stanje i apelovao na pomoć država kakvu imaju beogradski večiti rivali. Sada je situacija čini se još gora.

Miroslav-Nikolić-Muta-16x9

„Svi nas ‘buše’, u poslednje vreme najviše menadžeri. Prvo je bio na meti Jaru, napunili su mu glavu ponudama, a sada navodno hoće da pošalju Stefana Birčevića u Partizan i Crvenu zvezdu. Takve stvari poremete igrače, zato nam je još i više potrebna bezrezervna podrška svih koji vole Radnički“ kaže trener Radničkog.

Finansijski problemi umalo nisu ekalirali u poptunu bruku srpske košarke ali je Radnički nekako otputovao u Rusiju u daleki Sankt Peterburg. Ipak, Nikolić je odlučan da pokuca na vrata prvog potpredsednika Vlade Srbije.

„Idem kod Aleksandra Vučića, da vidim hoće li da nam pomogne. Bar da nam se nađu za put. Šta ćemo da radimo ako prođemo u drugi krug Evrokupa?“ upistaoi se Nikolić i dodao:

„Moramo svi zajednički da zapnemo. Teško je nešto reći ili narediti igračima, kada ne primaju ništa. Funkcionišemo samo na drugarskoj osnovi i hvala im na tome“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter