0
Evrokupovi

Gvardiola: Drugo mesto nije opcija za Bajern

Objavljeno: 09.12.13 u 22:33

Pep Gvardiola

„Gde ja stadoh ti produži“ je izreka koja bi mogla da opiše smenu generacija na klupi minhenskog Bajerna na kojoj je Pep Gvardiola zamenio iskusnog Jupa Hejnkesa.

Nakon sezone iz snova u kojoj je Bajern u veličanstvenom stilu osvojio triplu krunu, španski trener je na klupi bavarskog giganta nastavio da niže pobede i obara rekorde. Bajern u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona dočekuje Mančester Siti a Španac poziva na oprez i novu pobedu:

„Drugo mesto nije opcija za Bajern ni u jednom takmičenju. Mančester Siti je opasan tim, umeju da naprave čudo u protivničkom kaznenom prostoru a mi ćemo nastojati da im to ne dozvolimo. Ne želimo da bilo kome prepustimo prvo mesto u grupi, Bajern uvek igra na pobedu“, rekao je Pep dokazavši još jednom svoj „napoleonovski“ pobednički mentalitet.

U prvom meču ova dva tima u sezoni, Bajern je „oduvao“ Siti na Etihadu slavivši sa 3:0 pa će Englezi jedino u slučaju ubedljive pobede stići do prvog mesta pred nokaut fazu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter