0
Ostali sportovi

Velika šibačina i preokret Bruinsa protiv Pingvinsa (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.13 u 11:36

454208357_slide

Sjajna, dinamična utakmica, sa puno šansi i majstorskih poteza, ali i opasnog ‘lemanja’ odigrana je u bostonskom TD Garden gde su Bruinsi preokretom u poslednjim minutima meča pobedili Pitsburg Pingivnse sa 3:2.

Izgledalo je potpuno kao da nije bila po sredi ligaška utakmica, već da se radi o plej of obračunu, ako ne čak i o borbi za trofej.

Čak 67 bodičeka viđeno je na utakmici, nekolicina igrača je morala da zatraži lekarski pomoć, a Bruks Orpik iznesen je na nosilima nakon što ga je Šon Tornton prebio dok je ležao na ledu. Situacija nije izgledala ni malo naivno, ali prema poslednjim informacijama Orpikovo zdravstveno stanje je u redu.

Pingvinsi su poveli preko Krisa Kunica, da bi izjednačenje Bruinsima doneo Rajli Smit. Gosti na prvi odmor odlaze sa golom prednosti nakon što je Džejms Nil savladao inače na ovom meču odličnog Tuku Raska (28 odbrana).

Druga trećina nije donela promenu rezultata, pa su Pingvinsi imali minimalnu prednost pri ulasku u poslednji period, a činilo se da će je zadržati do kraja utakmice.

Međutim, prvo je Djevid Krejči na minut i po pre kraja izjednačio, a onda je kapiten Zdeno Hara 13 sekundi pre poslednjeg zvuka sirene savladao Marka Andrea Flurija i doneo velliku pobedu Bruinsima.

Rezultati:
Dalas – Filadelfija 5:1
Boston – Pitsbrug 3:2
Otava – Toronto 3:4 penali
Detroit – Florida 1:2
Tampa Bej – Vinipeg 1:2 produžetak
VAšington – Nešvil 5:2
Njujork Rendžers – Nju Džersi 3:4 produžetak
Sent Luis – Anahajm 2:5
Edmonton – Kalgari 1:2 produžetak
Los Anđeles- Njujork Ajlanders 3:0

hotsport.rs/B.M.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter