0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojković: Vratiću se u Partizan kad-tad, sad mu želim pojačanja i titulu!

Objavljeno: 08.12.13 u 21:15
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Golman Partizana Vladimir Stojković zahvalio se klubu i navijačima na predivnom periodu u Humskoj i istakao da će se jednog dana sigurno vratiti među crno-bele. 

Stojković će u zimskom prelaznom roku napustiti Partizan, pošto mu ističe ugovor, ali nije želeo da govori o razlozima zbog čega mu nije bio ponuđen novi ugovor.

“Ne bih to komentarisao, svestan sam da je teška finansijska situacija i da postoje valjani razlozi zbog kojih je doneta takva odluka. Ne bih to komentarisao, svestan sam da je teška finansijska situacija i da postoje valjani razlozi zbog kojih je doneta takva odluka“, izjavio je Stojković, koji se potom prisetio perioda kada je 2010. godine pojačao Partizan kao nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

“Iskreno, mislio sam da neću biti primljen na najbolji način. Znao sam da samo dobrim odbranama mogu da „kupim“ navijače Partizana i u tome sam uspeo i brže nego što sam očekivao. Sada posle toliko vremena svi vide da to nije foliranje i da moja priča nije u frazama. Proveo sam prelepe tri i po godine u Partizanu“, rekao je Stojković.

On je jedan od najzaslužnijih što je Partizan ponovo osvojio jesenju titulu, ali je istakao da će pred crno-belima biti težak zadatak da tu ostane do kraja sezone.

“Veoma teško proleće je pred Partizanom. Jasno je da su pod hitno potrebna pojačanja, jer je primetno bilo da imamo dosta poteškoća tokom jeseni. Verujem da će šampion ostati isti kao na polusezoni i kao i u prethodnih šest godina“, zaključio je Vladimir Stojković.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter