0
Evropske lige

Roma konačno slavila

Objavljeno: 08.12.13 u 14:25

Majkon

Roma se vratila na pobedničke staze. Nakon četiri uzastopna remija, koja su je koštala vodeće pozicije u Seriji A, Roma je upisala trijumf i to nad ekipom Fiorentine rezultatom 2:1.

Rano je poveo domaći tim, Majkon je u 7. minutu dobio odličnu loptu od Florencija i iskusni Brazilac je to lako pretvorio u prednost od 1:0. Do kraja prvog dela igre, Tomović je asistirao Vargasu za 1:1 u 29. minutu meča.

U drugom delu igre, domaći tim je došao do sva tri boda. Presudni trenutak viđen je u 67. minutu kada je Destro zatresao mrežu za 2:1. Do kraja meča, domaći su ostali sa igračem manje jer je zbog drugog žutog kartona isključen Pjanić u 88. minutu.

Roma je tako zadržala priključak za Juventusom koji vodi sa 40 bodova, dok Roma ima tri manje i još uvek je jedini neporaženi tim u ligi. Fiorentina je ostala na petom mestu sa 27 bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter