0
Evropske lige

Kup kralja: Real remizirao sa trećeligašem, Atletiko siguran

Objavljeno: 08.12.13 u 00:15

Fudbaleri madridskog Reala poprilično su se obrukali u prvom meču šesnaestine finala Kupa kralja, pošto su odigrali 0:0 na gostovanju trećeligašu Olimpiku de Hativi.

Igrači Reala delovali su potpuno nezainteresovano na večerašnjem susretu, a trener Karlo Anćeloti je u neverici gledao šta rade njegovi igrači. Iako su odmarali Ronaldo, Bejl i Pepe, ‘kraljevski klub’ je predvođen Iskom, Di Marijom i Ramosom jednostavno morao do trijumfa protiv trećeligaša. Ako se tome doda da Real nije postigao gol na ovom susretu, shvata se ozbiljnost situacije.

S druge strane, fudbaleri Olimpika su odigrali hrabro, pružili sasvim pristojan otpor i dozvolili Realu samo jedan šut u prvom poluvremenu. Nisu pomogli Madriđanima ni ulazak Marsela i Modrića, pa je rezultat nakon 90 minuta ostao 0:0. Iako će verovatno slaviti u revanšu i proći u osminu finala, Real je po ko zna koji put izneverio svoje navijače.

Uz Realov šokantni remi, pobednika nije bilo ni u susretu Đirone i Hetafea – 1:1.

Rekreativo Huelva je minimalnim rezultatom savladala ekipu Levantea. Strelac pobedonosnog gola bio je Rujman. Selta je takođe ostvarila minimalnu pobedu nad Bilbaom golom Mine.

Najubedljiviji trijumf ostvario je Atletiko Madrid, koji je spakovao četiri gola u mrežu nižerazredne ekipe Sen Andreua. Dvostruki strelac bio je Arda Turan, dok su po jedan postigli Garsija i Vilja za konačnih 4:0.

Kup kralja, šesnaestina finala – prvi mečevi

Subota:

Sant Andreu – Atletiko Madrid 0:4
(Garsija 13′, Turan 26′, 56′, Vilja 84′)
Đirona – Hetafe 1:1
(Timor 16′ – Marika 38′)
Selta – Bilbao 1:0
(Mina 71′)
Olimpik – Real Madrid 0:0
Rekreativo – Levante 1:0
(Rujman 90′)

Petak:

Ljeida – Betis 1:2 (0:2)
Viljareal – Elče 2:2 (1:0)
Alhesiras – Real Sosijedad 1:1 (0:0)
Rasing Santander – Sevilja 0:1 (0:0)
Kartahena – Barselona 1:4 (1:2)
Valjadolid – Rajo Valjekano 0:0

Nedelja:

12.00h Alkorkon – Granad
17.00h Gimnastik – Valensija
17.00h Las Palmas – Almerija
19.00h Haen – Espanjol
21.00h Malaga – Osasuna

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter