0
Domaći fudbal

Vreme je za nagrade

Objavljeno: 07.12.13 u 11:57

4fc4cfd63756djsl

Kao što red nalaže na kraju godine svaka struka bira najboljeg u svojim redovima pa će tako i Zajednica srpskih fudbalskih superligaša naredne nedelje, tačnije u utorak, izabrati najbojeg igrača, najboljeg mladog fudbalera i najboljeg trenera ove jeseni.

U konkurenciji za najprestižniju nagradu su dvojica fudbalera Partizana Miloš Jojić i Nikola Ninković, zatim vezista Crvene zvezde Miloš Ninković i kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević. Četvorica igrača konkurišu i za titulu najboljeg mladog igrača, a to su – Aleksandar Pešić iz Jagodine, zatim fudbaler Partizana Andrija Živković, Slavoljub Srnić napadač Čukaričkog i Dejan Dražić perspektivni igrač OFK Beograda.

Najveća konkurencija je u izboru najboljeg trenera pošto se nagradi nada čak pet stručnjaka – Mladen Dodić (Jagodina), Marko Nikolić (Vojvodina), Vladan Milojević (Čukarički), Dragoljub Bekvalac (Radnički Niš) i Milan Milanović (Novi Pazar). Zanimljivo je da iako su njihovi timovi vodeći na tabeli Vuk Rašović i Slaviša Stojanović, treneri Partizana i Crvene zvezde, nisu čak ni u širem krugu kandidata.

Na svečanosti koja će biti održana ni manje ni više nego u hotelu Hajat biće izabran i najlepši gol jesenjeg dela sezone, a u konkurenciji se nalazi čak 10 pogodaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter