0
Domaći fudbal

STARSPORTPHOTO

Stojanović: Želeli smo pobedu

Objavljeno: 07.12.13 u 19:47
STARSPORTPHOTO
STARSPORTPHOTO

Trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, nije skrivao zadovoljstvo nakon pobede nad Vojvodinom rezultatom 2:1 u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone.

„Želeli smo pobedu i na kraju došli do nje. Imala je i Vojvodina svoje šanse, mogla je da prelomi meč u svoju korist. Ipak, mi smo napadali svih devedeset minuta, iskoristili svoje prilike i stigli do pobede. Mislim da je utakmica bila dobra i danas su obe ekipe pokazale da ih odlikuje kreativnost. Čestitam svojim igračima na tome što su istrajali do kraja. Svoj posao sam odradio do kraja, onako kako sam i rekao da će biti. Uradio sam sve najbolje moguće, a šta će i kako će dalje biti neka odlučuje Uprava. To njih treba da pitate. Što se tiče sporne situacije, nisam nikada komentarisao penala pa neću ni sada. Završnicu kao da je Hičkok režirao, a najvažnije je da smo na kraju mi slavili“, rekao je trener crveno-belih.

Na pitanje da li očekuje nova pojačanja u zimskom prelaznom roku, Stojanović je nagovestio povratak povređenih Darka Lazovića i Đorđa Rakića, te da će oni biti nova krv u timu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter