0
Domaći fudbal

Milojević: Partizan sa ovim timom nema šta da traži u Evropi

Objavljeno: 07.12.13 u 19:33

Trener Čukaričkog, Vladan Milojević, bio je zadovoljan izdanjem svojih igrača na meču protiv Partizana i istakao da je nedostajalo malo koncentracije pa da rezultat bude povoljniji za njegov tim.

„Dobro smo igrali, pružili žestok otpor i dali sve od sebe. Imali smo veliku šansu preko Slavoljuba Srnića da stignemo do povoljnijeg rezultata. Bilo bi nam mnogo lakše da smo tada dali gol, ali to je fudbal. Bićemo mnogo iskusniji u drugom delu sezone i nadam se ostvariti još bolje rezultate.

Milojević je zatim čestitao Partizanu na titulu jesenjeg prvaka i istakao da se tokom polusezone više pažnje obraćalo na dešavanja van terena, nego na samom terenu.

„Svaka priča o stvarima oko fudbala negativno utiče na sam kvalitet fudbala. Svaka utakmica je život i smrt i uvek se stvara nepotrebna tenzija kad se igra protiv Partizana, Zvezde i Vojvodine. Od lige smo napravili takmičenje koje ne daje nikakve dobre posledice. Klasičan primer je ekipa Partizana, koja sa ovim mladim timom nema dovoljno kvaliteta i nema šta da traži u Evropi“.

Čukarički je polusezonu završio na 7. poziciji na tabeli sa 22 osvojena boda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter