0
Evropske lige

Livorno odoleo Milanu, Baloteli dvostruki strelac (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.13 u 20:13

Fudbaleri Livorna i Milana igrali su nerešeno, 2:2, u 15. kolu Serije A. Viđena je veoma zanimljiva utakmica, prepuna rezultatskih preokreta, pa je krajni ishod možda i najpošteniji kada se sve uzme u obzir.

Kada je Mario Baloteli, nakon asistencije Kake, u 7. minutu susreta doveo Milan u vođstvo 1:0 činilo se da će ‘Rosoneri’ stići do nove, lake pobede.

Međutim, igrači Livorna nisu dozvolili da ih rano primljeni gol poremeti, već su u 26. minutu, nošeni sjajnom podrškom navijača, uspeli da stignu do izjednačenja. Strelac je bio Luka Siligardi. Ovim rezultatom je i završen prvi deo igre.

https://youtube.com/watch?v=GHSnqQaSFTw

U nastavku, domaći su bili bolji tim, diktirali tempo i konačno u 58. minutu uspeli to i da materijalizuju. Paulino Zapati je pobegao odbrani Milana i sjajnim udarcem savladao Gabrijela za vođstvo Livorna 2:1.

https://youtube.com/watch?v=Kzrg6lisipo

 

Nakon stečene prednosti domaći su nakon nekoliko sjajnih kontri imali šansu da dotuku rivala i reše meč u svoju korist, međutim nedostajalo im je malo više koncentracije u završnici.

Kazna za sve promašaje Livorna usledila je u 83. minutu, kada je Mario Baloteli iz slobodnog udarca postigao svoj drugi gol na meču za konačnih 2:2.

https://youtube.com/watch?v=CfASceDM9b4

Do kraja susreta i ‘Rosoneri’ su mogli do sva tri boda, ali je udarac Nijanga zaustavila prečka.

Nakon ovog remija Livorno je 16. na tabeli Serije A sa 13 osvojenih bodova, dok je Milan osmoplasirani sa 5 bodova više.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter