0
Fudbal

Liverpul sprema novi ugovor za Suareza

Objavljeno: 07.12.13 u 13:31

Gerrard+Suarez

Najava Luisa Suareza da nema nameru da napušta Liverpul makar do sledećeg leta naišla je na odličan odjek u čuvenom engleskom klubu čije rukovodstvo sprema novi ugovor za Urugvajca kako bi ovaj fenomenalni igrač i u narednim godinama igrao za „crvene“.

Suarez ima važeći ugovor sa Liverpulom do leta 2016. godine, ali će ga teško zadržati u svojim redovima ukoliko mu neki drugi klub ponudi mnogo bolje uslove i priliku da igra u Ligi šampiona. Zbog svega toga Brendan Rodžers u dogovoru sa rukovodstvom kluba sprema novu ponudu za svog napadača posle koje bi ukoliko je prihvati postao najplaćeniji igrač Premijer lige.

Podsećamo da je tokom prethodnog letnjeg prelaznog roka Suarez bio veoma blizu odlaska sa Enfilda, a kao moguće destinacije najčešće su se spominjali Arsenal (koji je poslao i dve zvanične ponude koje su odbijene) i madridski Real.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter