0
Evropske lige

Liga 1: Pobede Lorijena i Remsa, Valensijan i Gengamp podelili bodove

Objavljeno: 07.12.13 u 22:12

Večeras su na programu, od 20 časova, bile 3 utakmice 15. kola francuskog šampionata.

Ekipa Lorijena uspela je na svom terenu da savlada Ren rezultatom 2:0. Već u 7. minutu dogodila se situacija koja je u mnogome odredila dalji tok ovog meča. Silvan Armand je dobio direktan crveni karton, a Jan Jufre realizovao penal i doveo svoj tim u vođstvo 1:0. Isti igrač je potvrdio pobedu Lorijena golom u 87. minutu susreta. Lorijen je sada na 11. poziciji sa 23 osvojena boda, dok je Ren 12. sa dva boda manje.

U drugom meču večeri Rems je minimalnim rezultatom, 1:0, savladao Nicu. Jedini pogodak postigao je Šarboner u poslednjim trenucima utakmice. Nakon ovog trijumfa Rems se nalazi na 6. poziciji na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok je Nica sedamnaestoplasirana sa 17 osvojenih bodova.

Valensijen i Gengamp su odigrali nerešeno 1:1. Domaći su poveli golom Dumbije u 18. minutu, ali je izjednačenje i bod gostima na ovom susretu doneo Sankare u 71. minutu. Valensijen nakon ovog kola ima 11 bodova i nalazi se na 17. poziciji, dok je Gengamp 17. sa 23 osvojena boda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter